tiistai 30. lokakuuta 2012

Asuntoja, asuntoja


Kolme viimeistä päivää on mennyt asuntoa etsiessä. Hotellielämästä katoaa hohto, kun normikokoisessa hotellihuoneessa on neljä isoa matkalaukkua, kaksi pientä matkalaukkua ja kaksi asukasta. Tämän lisäksi toinen asukas valvoo illalla ja toinen aamulla.

Sunnuntaina kävimme katsomassa kolmea asuntoa. Kaksi niistä sijaitsi talossa nimeltä Prinsessatorni. Vaikka talon nimi oli ihastuttava, eivät sen asunnot olleet meille passeleita. Kolmas asunto ei aluksi tuntunut kivalta (huono kuntosali, ja meille himoliikkujillehan se ei sovi…), mutta asiaa vähän aikaa mietittyä alkoi asunto tuntua sangen kiinnostavammalta (merinäköala, hyvä uima-allas, hyvä kävely-yhteys rantakadulle).

Tänään jatkoin asunnon etsintää yksin kiinteistövälittäjän kanssa. Taas tuli nähtyä oikein kiva asunto ja ei niin kivoja asuntoja. Koska hotellielämä alkaa kyllästyttämään ja pojat (kissamme Uuno ja Manu) saapuvat la-su välisenä yönä, pitänee asuntopäätös tehdä seuraavan vuorokauden aikana. Tosin asunnon saamiseen menee aikaa vielä jonkun verran, mutta toiveissa on, että kahta viikkoa pitempää ei tarvitsisi hotellissa asua.

Ja tulihan käytyä myös huonekaluliikkeissä kodin sisustusta katsomassa. Alla muutama helmi tuolta kierrokselta. Aviomies innostui timantein koristelluista huonekaluista niin paljon, että haluaisi sisustaa niillä vierashuoneen ja laittaa oveen kyltin ”disco is back”.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti