perjantai 2. marraskuuta 2012

Lomapäivä


Viikon aikana on ehtinyt tapahtua kaikenlaista. Aviomies on työn ohessa hoitanut viisumiin ja muihin muodollisuuksiin liittyviä asioita (kulttuureissa ja toimintatavoissa on eroja…) ja minä olen juossut asunnon ja huonekalujen perässä. Mutta nyt olemme saaneet asunnon. Muuttamaan pääsemme, kunhan aviomies on saanut viisumin, tilin ja shekkivihkon. Minähän olen edelleen turistina täällä.

Kun viikon on hoitanut erilaisia juoksevia asioita, kaipaa välillä aivoille lepoa. Tänään perjantaina, viikonlopun ensimmäisenä päivänä, päätimme vain lomailla. Kävimme katsastamassa Dubai Mall-ostoskeskuksen ja sen akvaarion haineen ja rauskuineen. Toki tuli nähtyä myös moni muu kala, lisko, käärme ja ötökkä. Merenelävien lisäksi ihmettelimme ostoskeskuksesta löytyviä kauppoja. Lopulta päädyimme tekemään ostoksen vain Cheesecake Factory-liikkeessä. Yhden juustokakun valitseminen muutaman kymmenen juustokakun joukosta on yllättävän vaikeaa. Ostoskeskuksen vieressä on myös Burj Khalifa, maailman korkein rakennus. Vielä en uskaltanut sisälle ja korkeuksiin mennä, tällä kertaa riitti vain ihmettely ulkopuolelta.

Nyt odottelemme poikien (kissojemme Uunon ja Manun) saapumista Dubaihin. Herrojen pitäisi olla täällä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti