keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Äiskä


Äitini tuli tänne kyläilemään viikoksi toissa päivänä. Matka alkoi hieman huonosti, Finnair oli myöhässä seitsemän tuntia. Mutta lopulta äiskä pääsi perille puolen yön jälkeen. Suuren kiitoksen saa Dubain lentokentän Marhaba-palvelu. He hakevat asiakkaan koneelta ja kuljettavat läpi lentokentän sekä passintarkastuksen.

Tiistaiaamuna ihmettelimme kovaa sumua. Sumun hälvettyä suuntasimme talomme altaalle ja auringon ottoon. Auringon ja porealtaan jälkeen saunoimme sekä höyrysaunassa että suomalaisessa saunassa. Saunojen jälkeen meille tuli hieroja kotia. Voin todella suositella Tecomissa sijaitsevaa Orange Spata, josta tehdään siis myös kotikäyntejä. Hieronta oli erinomainen ja hintaa tunnin kotihieronnalla oli 170aed (35e). Päivä oli ihanan rentouttava ja äitikin pääsi rankan matkapäivän jälkeen lomafiiliksiin.

Tänään keskiviikkona sumua oli vielä tiistaita enemmän. Vastapäistä taloa ei näkynyt aamulla  lainkaan. Taas odottelimme hieman sumun hälvenemistä. Puolen päivän aikaan näkyvyys oli jo hyvä, joten suuntasimme dhow-risteilylle. Dhow on täkäläinen perinteinen purjealus, mutta meidän laivamme oli moottoroitu. Tunnin risteilyllä näki Persianlahtea, Palmun ja Marinaa. Dhowssa ei penkkejä ollut, siellä istuttiin säkkituoleissa. Tämän jälkeen matka jatkui yhteen Marinan rannan lukuisista ravintoloista. Iltapäivä kuluikin Marinaa ihmetellessä ja auringosta nauttiessa.

Nyt nautiskelemme kotona viinilasillisia ja katsomme tv-kaistalta Top Gearia, joten kirjoittaminen ei oikein ota sujuakseen.

Kuvissa vastapäinen talo sekä tiistaina että keskiviikkona (kyllä se siellä sumun keskellä jossain on) ja dhown istumatiloja.
1 kommentti:

  1. hei Hanne, kiva lukea blogiasi. Kerro Helenalle terveisiä, jos hän muistaa minut...

    VastaaPoista