lauantai 2. maaliskuuta 2013

Ihanat ystävät


Blogirintamalla on ollut tällä viikolla hiljaista. Saimme tiistaina vieraiksemme ystäväperheen Suomesta, joten kirjoittelu on jäänyt taka-alalle. Mutta nyt tiivistettynä viikon kuulumiset.

Kun vieraat saapuivat, toivat he puolet Prisman valikoimasta tullessaan. Nyt on kevääksi Oltermanni 17% -juustoa, ruisleipää ja herkkuja.  

Olemme uineet, altaalla ja meressä. Tai no, vieraat uivat meressä, minä kastelin varpaan. Marina walkin ravintoloita olemme testanneet parina iltana sekä ihmetelleet Marina walkin suihkulähdettä. Tai oikeastaan ihmettelimme ystäviemme 4-vuotiasta tytärtä, joka jaksoi juoksennella suihkulähteessä (vesi tulee maasta, lapsi ei juoksennellut altaassa). Dubai Mall on tullut katsastettua, samoin Ibn Battuta ja Souk Madinat.

Uutena kohteena meillekin oli Burj Al Arab –hotelli, jossa kävimme perjantai-brunssilla juhlistamassa ystävämme syntymäpäivää. Hotelli oli UPEA ja brunssi ihana. Ruoka oli erinomaista ja näkymät mahtavat. Hotellista ja brunssista voisi kirjoittaa pitkänkin tarinan, mutta nyt vetoan kiireeseen ja totean, että jos haluat tietää lisää, kysy. Olisi niin paljon kirjoitettavaa, etten tiedä mitä kirjoittaisin.

Vieraat lähtevät maanantaiaamuna ja appivanhemmat sekä aviomiehen sisko tulevat maanantai-iltana.

Hotellin ulkokuva on lainattu netin kätköistä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti