keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Ladies´nights


Yksi Dubain mukavista erikoisuuksista on yökerhojen ja baarien naisten illat, joissa naiset saavat ilmaista tai hyvin edullista juotavaa. Kaiketi tarkoitus on saada paikalle maksavia miehiä naisten perässä. Itselle ei ole vielä oikein auennut, miten ilmaisen juoman (ja jossain paikassa myös ruuan) tarjoaminen voi olla kannattavaa.

Alla olen listannut muutaman paikan joissa naisten iltoja on, jos joku noihin vaikka innostuisi lähtemään. Itse en ole käynyt noissa kaikissa, tiedot olen saanut naisten ilta -oppaastani ”The ultimate guide to Ladies´Nights, Party for free every night of the week!”. Joten jos tiedoissa on vikaa, pitää syyttää naisten ilta -opastani. Toki naisten iltoja on monessa muussakin kuin alla olevissa paikoissa, mutta olen tähän listannut lukemani perusteella mielenkiintoisimmat.

Embassy, Grosvenor House, Tower Two, Dubai Marina
Naisten illat ovat tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 19-22. Jokainen nainen saa kolme drinkkilippua, joilla saa tiettyjä drinksuja ilmaiseksi. Ja kun kaverin kanssa yhdistää liput, niin viidellä lipulla saa pullon skumppaa. Tarjolla on myös ilmaiseksi sushia, salaattia ja tapaksia. Täällä olen muutaman kerran ollut. Ruoka on hyvää ja näkymät ovat kivat. Yleensä naisilla on päällä juhlavampaa vaatetta. Kuten eräs kaverini totesi, tänne sopii Dubain iltatyyli ”lyhyempi helma, antavampi kaula-aukko”. Paikka täyttyy melko nopeasti, joten menoa ei kannata jättää viime tippaan.

Barasti, Le Meridien Mina Seyahi, Dubai Marina
Tiistaisin klo 19.30-22.30 naiset saavat 50 dirhamilla pinkin lasin, ja ravintola pitää huolta ettei lasi ole koskaan tyhjä illan aikana. Pukukoodina oppaani suosittelee näyttävää kesämekkoa. En ole täällä koskaan naisten illassa ollut, mutta tavan iltana kerran. Paikka sijaitsee rannalla, joten jos haluaa rannalle tanssimaan, ei 10 sentin korot ole välttämättä käytännöllisimmät.

Blends, The Address Dubai Marina
Joka torstai naiset saavat tiettyä drinkkiä ilmaiseksi kahdeksasta puoleen yöhön. Drinkkinä taitaa olla usein cosmopolitan. Pukukoodina on ”mitä korkeammat korot, sitä parempi”. Isolla tanssilattialla saa jokainen toteuttaa itseään. Täällä olen kerran ollut, lähinnä mieleen jäi tanssiminen.

Rosso, Amwaj Rotana, Dubai Marina
Lauantaista keskiviikkoon naiset saavat kaksi ilmaista drinkkiä klo 21 alkaen. Tämä on yksi oppaani kirjoittajan lempipaikoista, itse en ole täällä käynyt. Pukukoodina on smart casual.

Margaux, Souk Al Bahar, Downtown Dubai
Joka tiistai ja perjantai kuudesta puoleen yöhön naiset saavat ilmaista kuohuvaa. Pukukoodina on smart casual. Paikasta on oppaani mukaan upeat näkymät Dubain suihkulähteille, itse en ole paikkaa kokeillut.

Mahiki, Jumeirah Beach Hotel
Joka tiistai yhdeksästä puoleen yöhön naiset saavat ilmaisia drinkkejä. Pukukoodina on näyttävä pukeutuminen. Ei ole tullut testattua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti