torstai 28. maaliskuuta 2013

Viimeistä viikkoa turistioppaana


Lomakauden 2012-2013 viimeinen turisti saapui residenssiimme viime lauantaina. Uusina kohteina turistioppaalla oli tällä kertaa seuraavat paikat:

Dubai Ice Rink
Turisti halusi tehdä jotain perinteistä dubailaista ja niinpä hänen ehdotuksestaan suuntasimme luistelemaan Dubai Mallin jäähallille. Parin tunnin luistelu maksaa 55aed ja siihen sisältyi lainaluistimet. Luistimet eivät olleet mitkään huiput, joten tällä kertaa jäi kaksoisaxel tekemättä.

Outlet Mall
Maanantaisin Outlet Mallissa on erikoisalennuspäivä, jolloin osa tuotteista pitäisi olla vielä halvempia. Erikoisalennuksista huolimatta saimme rauhassa katsella tuotteita, tungosta ei ostarilla ollut. Monessa kaupassa tuotteissa oli normaali hinta ja myyjät kertoivat alennusprosentin. Tuolla ei siis pidä ihmetellä hintalappuja, ne harvoin pitävät paikkaansa. Valikoima oli mielestäni hyvä Outlet Malliksi. Mukaani tarttuivat Clarksin korkokengät hintaan 249 aed (50e). Dubain Outlet Mall sijaitsee Al Ainin tien varrella. Vaikka Outlet Mall sijaitsee hieman kauempana, on sinne turisteille järjestetty bussikyyti eri hotelleilta.

Jumeirah Beach Park
Rantakohteena oli tällä kertaa Jumeirah Beach Park. Ranta on maksullinen, 5 aed (1e) per henkilö tai 20 aed (4e) autollinen ihmisiä. Tällä rannalla on vuokrattavana rantatuoleja, wc:t, rantaravintolat ja suihkut. Näitä ei läheskään kaikilla rannoilla täällä ole.

Turisti on täällä vielä muutaman päivän ja tuolloin olisi tarkoitus käydä illallisella aavikolla ja Burj Khalifassa. Saa nähdä minne päädymme.


2 kommenttia:

 1. Hei ja kiitos blogistasi.
  Tätä on kiva lukea ja "normaali" matkailija saa hyviä vinkkejä sekä kuulumisia elämästä Dubaissa eikä pelkästään "bilehile" juttuja ja oman naaman kuvia.
  Hyvää kevättä toivottaen Rita Hgistä.

  VastaaPoista
 2. Mukavaa saada palautetta. Oikein aurinkoista kevättä Helsinkiin.

  Hanne

  VastaaPoista