keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Aquaventure


Aviomiehen kanssa on ollut pitkään suunnitelmissa vesipuistossa käynti. Niinpä herra otti tänään vapaata (!) ja suuntasimme Atlantis-hotellin Aquaventure-vesipuistoon.

Olimme kuulleet paljon hyvää vesipuistosta ja omat kokemukset olivat kanssa sangen positiiviset. Sisäänpääsy vesipuistoon maksaa aikuisilta 225aed (45e) tai Arabiemiraateissa asuvilta 150aed (30e). Entertainer Dubaissa (Family) löytyy paikkaan myös kaksi yhden hinnalla lippu, joten taas yksi hyvä syy ostaa kyseinen alennuskirjanen. Ruoka ei myöskään ollut riistohintaista, aterian sain 45aed:n (9e) hintaan ja iso jäätelö maksoi 25aed (5e).

Vesipuistossa on tarjolla vaikka minkälaista laskua. Me keskityimme lähinnä lillimiseen isoilla uimarenkailla välillä hitaasti ja välillä nopeasti virtaavassa vedessä. Meno ei kuitenkaan ollut liian hurjaa, vaan oikein nautittavaa. Reitti oli sopiva myös lapsille, koska saatavana oli myös kahden istuttavia rengassysteemejä. Nuorimmat, joita virrassa näkyi, olivat noin kolmivuotiaita. Toki kerran piti kokea myös joku vesiliukumäki. Samaisella renkaalla päädyimme mäkeen, jonka vakuutettiin olevan easy, kun asiaa kysyin. No, ei se nyt niin easy ollut. Alussa oli muutaman metrin jyrkkä pudotus ja sitten muutama mutka ja ylös-alas nousu putken sisällä. Tuo riitti hurjuudeltaan minulle. Sain laskusta muistoksi mustan takapuolen, kun keksin, että istun renkaassa syvällä, jotta en tipahda. Niinpä alun jyrkemmässä laskussa takamukseni osui alla oleviin puoliin. Mustelma oli aluksi nyrkin kokoinen, sen jälkeen kämmenen kokoinen. En edes halua tietää kuinka suuri osa takamuksestani tummuu. Ja ehkä en tässä raportoi sen enempää ahterini tilaa. Mutta hieman kipeä on istua.

Nyt istun Star Alliancen loungessa Dubain lentokentällä ja odotan lentoa Istanbulin kautta Helsinkiin. Lähtö on klo 2.35. Kehun nyt hieman Turkish Airlinesia, joka Star Alliancen kultakorttini huomattuaan nosti minut business-luokkaan lennoilla. Kultakortistani saan kiittää aviomiehen entistä työtä, jossa reissuja oli paljon ja jostain syystä myös vähän lentävä puolisokin sai kultakortin. Tätä loungea voin kyllä kehua. Ruokaa on monenlaista ja tarjolla on mm.  Laurent Perrieriä. Harmi vain, että kultakortti vanhenee elokuussa ja nykyisillä lentomäärillä saamme vain katsella muiden kortteja.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti