sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Draamaa Dubaissa


Meillä on aviomiehen kanssa tapana pelata erilaisia lautapelejä. Pelisessiot ovat välillä hieman jäätäviä, kun toinen meistä ei pidä lainkaan häviämisestä. Tämän illan Menolippu-pelisessio meni seuraavasti:

Menolipussa on tarkoitus rakentaa erilaisia junareittejä. Ensimmäisen pelin voitti aviomies, kun meni penteles heti rakentamaan kriittisen Dallas-Houston reitin. No, tokihan piti pelata myös toinen peli, jotta voisin saada revanssia. Heti alussa minä rakensin kyseisen kriittisen reitin. No, mitä teki aviomies? Rakensi heti Houston-New Orleans pätkän. Ne ketkä peliä ovat pelanneet, tietävät, että lyhyen rautatien rakentamisella voi olla suuret seuraamukset.

Peli läheni loppuaan ja sananvaihto toisen pelaajan osalta tiivistyi. ”Et v#%?u rakenna sitä reittiä” kuultiin useamman kerran. Kuitenkin aviomies rakensi kyseisen kielletyn reitin ja meni voittamaan pelin. No, siinä vaiheessa päätin, että voittaja korjatkoon pelin jäljet ja lähdin sohvalle lipittämään viiniä. Hieman tilanteen rauhoituttua kyselin aviomieheltä, että mitä sanaa ei ymmärtänyt: Et, v#%?u, rakenna, sitä vai reittiä? Itse päättelin, että et oli tuntematon sana. Aviomies totesi, ettei tajunnut olevan v-alkuisen sanan ruumiillistuma.

No, tilanne päättyi lopulta mukaviin tunnelmiin. (Heh heh, edelleen naurattaa… MINÄ VIHAAN HÄVIÄMISTÄ!).

Että tällaista draamaa täällä. Vakava oli tilanne, vaikka kaikki eivät sitä ymmärräkään. Kuvassa herra Uuno on tullut auttamaan pelin korjaamisessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti