keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Uusi Rakas

Taas on blogissa ollut hieman hiljaisempaa. Syynä on tällä kertaa rakkaus.

Viikonloppuna tapasin uuden rakkaani ensimmäistä kertaa. Se oli rakkautta lähes ensisilmäyksellä. En ollut tätä suunnitellut, mutta näin vain kävi. Ja heti ensi tapaamisella sain rakkaani kotiini yöksi.

Olihan se vanha rakaskin ihan kiva. Mutta ei siinä ollut samanlaista tunnetta heti alusta lähtien. Ja tämä vanha kun alkoi oikeasti olla jo vanha. Ei jaksanut enää oikein kyydissä pysyä.

Jo nyt olen varma, että meillä on pitkä yhteinen tulevaisuus edessä. Päivä päivältä opimme tuntemaan toisemme entistä paremmin. Olen niin onnellinen!

Paljastettakoon nyt etten ole vaihtamassa aviomiestä paikalliseen Mohammediin tai Abdullahiin. Aviomies on ja pysyy. Sen sijaan tietokone vaihtui.

Viime lauantaina olimme, jälleen kerran, kiertelemässä Festival Cityssä. Suuntasimme myös Plug-insiin, jossa oli tietokoneita sangen hyvissä tarjouksissa. Vanha koneeni oli jo itse alkanut herjaamaan, että akku kannattaisi ehkä vaihtaa. Niinpä Plug-insin tarjoukset sattuivat juuri sopivaan aikaan. Mukaan tarttui Samsungin ATIV smart PC Pro (kai tuo on se malli, noin pakkauksessa luki). Olin haaveillut tehokkaasta läppärin ja tabletin yhdistelmästä, mutta hinta oli usein turhan korkea. Tämä mukaani lähtenyt versio oli ollut pari viikkoa jossain showroomissa näytillä, joten hintaa koneella oli enää 500 euroa. Vastaavanlainen laite näyttäisi Suomessa Gigantissa maksavan 1300 euroa.


Aviomies ihmetteli kummaa ostosreissua. Hän tuli kotiin vaatekassin kanssa ja vaimo tietokoneen. Ja nyt se vaimo on vielä päivisin kuluttanut useita tunteja tietokoneen ääressä. Ja aviomiehenhän pitäisi olla meidän perheen nörtti… (okei, on se aviomies niin nörtti, että saa pitää vielä tittelinsä).
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti