sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Ensimmäiset tunnelmat


Vihdoinkin Dubaissa. Ensivaikutelma kaupungista oli juuri sellainen, mitä olin luettujen juttujen perusteella odottanut, lämmintä ja korkeita rakennuksia. Muutto tänne tuli lopulta niin nopeasti, että en ehtinyt käydä paikan päällä ennen lopullista muuttoa. Muutto oli siis nopea, aviomiehen rekrytointiprosessi taas erittäin hidas.


Aviomiehen kanssa keskustelu on ollut lähinnä seuraavanlaista: Katso minkälainen talo. Katso Bentley (niitä nähty jo niin paljon, etteivät kohta jaksa enää kiinnostaa).  Katso kuinka paljon kasvisruokia (nämä eivät miestä juuri kiinnosta). Katso taksin mittarin summaa (joka on aina ollut ihanan pieni). Katso tuon huivipäisen naisen vaatteen korkeaa halkiota. Katso sitä, katso tätä. Ehkä jossain vaiheessa totumme tähän ja palaamme normaaliin keskusteluun.

Näkymät mahdollisen tulevan kotitalon yhteisistä tiloista, 97. kerros.


2 kommenttia:

  1. Aika hienot kuvat, ihan eri maailmasta. Hienoa jos löytyy inspiraatiota raportoida jatkossakin idän ihmeistä. Hyvistä kasviseväistä olis myös kiva kuulla lisää. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pari seuraavaa viikkoa täytyy suorittaa empiiristä tutkimusta paikallisista kasvisruuista. Sen jälkeen palaan asiaan.

      Poista