perjantai 24. toukokuuta 2013

Synttärit


Tulipa tuossa mennä viikolla täytettyä vuosia. Varsinaisena juhlapäivänä olin vapaaehtoistöissä koulussa. En vienyt kouluun mitään tarjottavaa, koska ajattelin, ettei kukaan päivästä tiedä. No, olin joskus luokan numerohirmulle asiasta maininnut ja tokihan hän juhlapäiväni muisti. Ja tietty kyseltiin tarjottavia, mutta eipä ollut.

Illalla oli tarkoitus mennä aviomiehen kanssa lähihotellin 54. kerroksen baariin. Tulihan siellä käytyä. Oli vain niin täyttä, että saman tien sai lähteä kotia. Onneksi kotoa löytyi shamppanjaa.

Synttäreiden kunniaksi halusin tehdä jotain erilaista, joka sopisi Dubaihin. Niinpä eilen menimme aviomiehen kanssa Burj Khalifan Atmosphereen ja nautimme kullalla koristeltuja drinkkejä. Paikka vielä tarjosi synttäreiden kunniaksi kullalla koristellun suklaaleivoksen. Tulipa sitten juotua ja syötyä kultaa, tuota myrkyllistä jalometallia. Ja koska halusin kullasta kaiken hyödyn irti, niin koristelin vielä kyntenikin koristeena olleella lehtikullalla. Aviomies ei ihan ymmärtänyt tätä avantgardista tekoa. Parin käsien pesun jälkeen tämä koristelu olikin hävinnyt.

Burj Khalifasta Dubai Malliin kävellessä näkyi tuttu G-sarjan mersu pysäköintipalvelun alueella. Auto oli sama, joka meidät viikko sitten ohitti Fujairahin tiellä. Sheikki oli siis tullut ostoksille. Tällä kertaa emme nähneet sheikkiä. Nälkä meni sheikin edelle ja suuntasimme syömään Dubain suihkulähteiden äärelle. Jos Dubaissa haluaa kerralla bongata monta kallista autoa, kannattaa mennä Dubai Mallin Valet Parkingin puoleiselle ovelle hengailemaan.

Vielä tänään pystyn hyödyntämään juhliani. Synttäreihin vedoten sain aviomiehen lupautumaan rannalle. Herra kun ei oikein näitä aurinkoihmisiä ole ja kuulemma omassa altaassa on parempi uida.

Kuvissa yksi kultadrinksu, kullan rippeet kynnessäni ja sheikin (ruma) auto.
2 kommenttia:

  1. Heipä hei! Olen lukenut antaumuksella blogisi läpi lähes yhdellä istumalla. Dubai tuntuu olevan ihan omaa luokkaansa, oma maailmansa. Olisi mielenkiintoista kysellä Dubaista vähän lisää, jos se vain sinulle sopii. Terveisiä meren toiselta puolen Mombasasta, Jenni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Toki voit kysellä Dubaista. Eri asia vain on, osaanko vastata;) Mutta mielipide minulta löytyy aina. Vau, Mombasa! Hanne

      Poista