perjantai 14. joulukuuta 2012

Koti joulukuosissa


Tässä muutama kuva meiltä kotoa. Asunto on 110 m2 kolmio, toinen makuuhuone on meillä työ- ja vierashuoneena.

Asunto on vuokrattu kalustamattomana. Sisustukseen ovat ensisijaisesti vaikuttaneet kissat. Matot on helposti puhdistettavia (olkkarin matot menevät kyllä jossain vaiheessa vaihtoon, lika näkyy aivan liian hyvin), mitään helposti irroteltavaa tai helposti särkyvää meillä ei ole (poikkeuksena joulutavarat). Tavaroiden hinta on myös tietysti vaikuttanut valintoihin. Kaikki tavarat on ostettu täältä ja koska on mahdollista, että olemme täällä vain vuoden, niin emme halunneet laittaa paljoakaan rahaa kodin sisustukseen. Myös tuotteen alkuperä on hieman vaikuttanut sisustukseen. Halvalla olisi saanut sademetsäalueelta olevia puisia huonekaluja, mutta emme niitä halunneet ostaa. Emme myöskään halunneet hirveästi porata seiniin reikiä, eikä poramme kaikkiin seiniin olisi tehonnutkaan. Niinpä seiniltämme löytyykin paljon sisustustarroja.

Toki kodissamme on asioita vielä tekemättä. Jokunen valokuva odottaa työpöydällä pääsyä seinälle, muutama kuva on liian ylhäälle ripustettu ja parvekkeen kalusteet ostamatta. Tosin voi olla, että parvekekalusteet jäävät ostamatta, en hirveästi uskalla parvekkeella aikaa viettää (asuntomme sijaitsee 43. kerroksessa).

Kyllä tämä kuitenkin jo kodilta tuntuu.
4 kommenttia:

 1. Hei, tuo palmu ruukkuineen näyttää kovin tutulta! :) Tosin tämä täällä Suomessa ei kyllä voi noin hyvin - kasvupaikan muutoksesta huolimatta tai ehkäpä juuri sen vuoksi.

  Kivalta kotinne näyttää, ihan on teidän oloisenne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palmu on tällä hetkellä liian iso, eikä se meinaa mahtua omalle paikalleen. Mutta pojat urakoivat kovasti palmun pienentämiseksi;)

   Poista
 2. Valtava neliömäärä kolmelle huoneelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vierailtuani täällä muiden kodeissa meidän koti tuntuu pieneltä. Neliöitä menee Suomeen verrattuna suuriin makuuhuoneisiin ja kylpyhuoneisiin. Meidän asunnossa on vain kaksi kylpyhuonetta (molemmissa ammeet), mutta monesti kahden makuuhuoneen asunnossa on kahden kylppärin lisäksi vieras wc. Neliöitä menee myös leveisiin käytäviin, joten hyötykäytössä olevia neliöitä ei ole niin paljoa.

   Poista